puh.

Är tillbaka från sthlm nu och ska snart iväg till hundkursen, men hinenr med ett litet inlägg :)
läkaren sa att jag inte behöver operera mig om jag fortsätter dra korsetten som jag gör nu , och börja träna. (som jag ska göra, börja simma!) Så det var en lättnad. Mer specifikt kan ni få imorgon, men nu måste jag fixa lite innan jag drar!
Jag träffade/såg en tjej som hade korsett.. skulle va kul att prata med henne, men vi hade tydligen asbråttom :| anyways!  om du läser detta så.. - lycka till på ryggkirurgi! :) 
fickblienegobild.

13 april - mot sthlm

Ska snart dra iväg till Karolinska sjukhuset i stockholm. Det är nu jag ska ta reda på om jag behöver operera mig. Mats (han som gjorde korsetten) trodde att kirurgen (hon jag ska prata med) skulle säga att jag skulle ha av korsetten i 24h om 6 månader. Men vi får se. Så keep your fingers crossed!
Trodde att jag skulle kunna blogga från mobilen nu, men det går inte att publicera? fick ju en blackberry i söndags,, iiih!! Älskar den ! Den har världens roligaste spel så jag kan underhålla mig själv i bilen :-)
*break a leg*
bästa låten just nu ..
I could have lied - Red hot chili peppers

sommarkläder!

ungefär såna här kläder är sköna till sommaren till oss som har korsett dvs.

ALLT FRÅN BIKBOK!

99 :-

79 :-

(eller liknande...) 299 :-

299 :-

199 :-


det får räcka sådär, sålänge. men kom ihåg. visa benen i sommar! ha shorts & kjolar!

Dagens fråga



F:  ''det är jobbigt med kläder man vet knappt vad man ska ha på sig förutom stora tröjor o leggins, när man shoppar måste man ta en storlek större osv du förstår nog mig!  så nu har jag en fråga till dig eftersom du har använt korsetten mer än mig så undrar jag vad man kan ha på sig på sommaren?''

S:
heej! förlåt för väldigt segt svar, glömde bort lösenordet till mailen.. hehhe . Till frågan! Har du läst mitt klädinlägg? om inte så kan jag skriva lite om det.. om du vill ha urringat så fick bara ner linnet (över korsetten, bilder finns i bloggen.) och sätt på en bustier. det går med en vanlig bh också men den kånglar så mycket.. den smyger in under korsetten och sånt, haha.
  Vissa linnen kan du ha. några speciella designer som inte har så stort ärmhål osv. en annan sak är ju tubtopp. en sån som inte har ärmar du vet. och om man har den över plastbiten som sticker upp i armhålan så syns det inte. Och köp en som inte ska sitta jättetight, utan en som är lite smått ''bullig''.
   Ska kolla runt på olika hemsidor och kolla efter några sköna & snygga sommarkläder!
LÄNK TILL KLÄDESINLÄGGET!


FRÅN OCH MED NU SKA JAG FÖRSÖKA HA 'DAGENS FRÅGA/OR' SÅ OFTA JAG KAN, MEN DET ÄR UPP TILL ER.. NI STÄLLER FRÅGORNA!



13 april is comin up.

Ja.. den 13 april (tror jag :s) ska jag vara på Huddinge kirug-kliniken. Känns otroligt läskigt för dom kommer troligen säga att jag måste operera mig. Och om jag fick välja så skulle jag hellre operera den övre kröken istället för den undre. För om jag skulle steloperera länryggen så skulle jag tex inte kunna puta med rumpan, vifta på sjärten osv. Typ röra mig lika mycket som om jag skulle ha på mig korsetten.  Uuusch.. kommer börja böla när dom pratar om det. Är det någon läsare som har opererat sig i ryggen??





suck....

det ni inte kunde ana.



UNO! - Jag har en riktigt stor passion för USA. Mestadels Kalifornien, eftersom jag bara har vart där. Och mitt mål/dröm i livet är att flytta till Los Angeles, eller åtminstone köpa hus där. Skratta hur mycket ni vill, men det kommer att hända!

DOS! - Jag har sedan snart två år haft en liten dvärghamster som heter Kiwi. A.k.a ''Kiwan''. Han är rund, grå och smällfet. Han väger dubbelt så mycket dom en dvärghamster ska göra. Men han gömmer all mat som jag har lagt fram så jag tror att det är slut på mat.. så jag ger honom mer. *suck*

TRES! - Jag är väldigt intresserad av mode & styling. Funderar faktist på att gå designlinjen till gymnasiet. Jag är ingen hejare på att sy, men att designa tycker jag är jättekul. Och jag hoppas också på att nån gång lansera ut en klädlinjen som anpassar sig efter skolioskorsetter.

CUATRO! - Liknande som Fakta UNO! så är jag också intresserad av Engelska.. självaste språket. Så nu läser jag Red Hot Chili Pepper's sångares självbiografi. På engelska. Den handlar om hans uppväxt och liv kring, ja.. mest droger under barndomen dårå. Cool bok!

CINCO! - Musik som alltid går hem hos mig, och gör mig lycklig är miss Britney Spears! Ja.. kan inte förklara riktigt varför, men har sett henne live 2 ggr. Samma år. Samma turné. The Circus Tour. Looooved it.

moving forward!

I'm back! - Kursen gick jättebra. Stella har gjort framsteg när det gäller att gå mellan främmande hundar.. dom två första gångerna la hon sig bara på marken.. hehe. Men köttbullar gör susen! Och ögonkontakt.
 
  Men nu när jag kom hem och skulle ta av mig mina leriga jeans, så ba högg det till i högra höften.. det var som brännsår + köttsår + typ.. saltsyra. Vette fan vad det kom ifrån. Känner av det nu också. Usch..


cya! kurs om en timme

ja, en liten snabbuppdatering nu då. Skall vara på SBK inom en timme ,  ni får en dagens outfit. Uppdaterar när jag kommer hem! eller imorgon bitti för det är ju förfan DH (som jag missar lite av) & CT! (Cougar
Town.) dock har jag redan sett detta avsnitt.. menmen.
har superbråttom för jag har en massa grejer som måste göras innan vi drar..  om blogg.se kan snabba sig lite med bilduppladdningen så skulle jag uppskatta det. GASH!




*hallelujah, det tog bara en kvart!*

god morgon!

Klockan är nu 10:27 , och jag måste snart kliva upp. Måste duscha, städa, fixa i garderoben, träna Stella och laga mat. Suck.. Tisdagar är inte längre DH (Desperate Housewives)-dagen. Dom är nu Stella-dagen. Stella (och jag..) har börjat på en hundkurs på SBK, allmänlydnad. Där lär sig en grupp hundar .. ja, allmänlydnad, såsom - gå fint i koppel, inte attackera andra hundar, lyssna på matte/husse istället för att göra som hunden själv vill.
  Det har gått bra hittills, fast hemläxan denna vecka var att gå fint i koppel. Och Stella får alltid gå lös, eftersom vi bor på landet, så hon tycker inte om det.

xoxo

tack för hjälpen!

Jag kommer fixa en till kategori ' Off Topic ', snarast. Och som tack för att ni hjälpte mig lite lätt, så får ni mina två favoritmusikvideos , haha sjukt 'tack' men ändå!

LADY GAGA & BEYONCE - TELEPHONE



THE GORILLAZ - STYLO

lite hjälp här.

Den här bloggen handlar ju främst om skolios. Min skolios. Och iochmed att jag bara skriver om nyheter om min skolios så blir det dålig uppdatering. Så här kommer frågan; ska jag fortsätta såhär, dålig uppdatering men bara om skolios? Eller skriva om allt möjligt + skolios? Ni får kommentera vad ni tycker, och kom gäääärna med andra förslag också!  ♥

anywho.. Nu ska bara mascaran på, sen så bär det iväg till granny. Skall ha med lillan aka Stella, så att kusinerna får en titt på henne!

ha en bra påskdag!
Har tappat bort kameran, igen, *stupid, stupid, stupid* så det blir inga bilder.

xoxo

snabb uppdatering,

nu har vi fått en kallelse från  Huddinge. Vi ska prata om operationer,den 13 april, tror jag?
mer info imorgon.

RSS 2.0